Thuis in uw bedrijf: Accuraat accountants

Geplaatst op

Accuraat

Accuraat Accountants is een compact accountantskantoor met een regionale focus. Die combinatie van factoren brengt diverse voordelen met zich mee. Bij ons bent u als klant een goede bekende, ook bij medewerkers met wie u niet regelmatig te maken heeft. U bent verzekerd van de persoonlijke aandacht van een gedreven accountant die zich grondig verdiept in u en uw bedrijf. U heeft een vaste contactpersoon die altijd alert is op ontwikkelingen die van belang kunnen zijn. Bovendien zijn wij letterlijk en figuurlijk thuis in het gebied waarin u als ondernemer opereert.

Onze drempel is laag

De sfeer binnen ons kantoor wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid. Onze medewerkers hebben het kennelijk naar hun zin, want het verloop is miniem. No-nonsense is een sleutelwoord en een vleugje humor is nooit ver weg. Bij ons kunt u doen alsof u thuis bent. O ja, en voordat we het vergeten: natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uitstekende dienstverlening en advisering op het gebied van jaarrekeningen, belastingen, administratie en alles wat daarmee samenhangt. Dit alles uiteraard met de zekerheid dat wij uw zaken heel persoonlijk nemen. Natuurlijk kunnen wij vakkundig alle werkzaamheden verrichten die u van een accountant mag verwachten: het jaarlijks opstellen van de jaarrekening, het verzorgen van alle belastingaangiften − uiteraard zodanig dat de te betalen bedragen zo laag mogelijk blijven − en het bieden van administratieve ondersteuning. En we doen nog veel meer.

Bedrijfsvergelijking

Met een bedrijfsvergelijking kunnen wij u extra inzicht bieden in de ontwikkelingen binnen uw branche en/of duidelijk maken hoe uw onderneming ervoor staat in de markt.

Detachering

Heeft u zelf geen mogelijkheden om de administratie te verwerken, dan kunnen wij een van onze experts bij u op kantoor detacheren.

Begrotingen

Financiële instellingen verstrekken vrijwel geen financieringen meer als er geen liquiditeitsprognose is. Met het oog daarop kunnen wij gerichte en heldere begrotingen voor u opstellen, inclusief de gewenste prognoses.

Advisering en meer

Accuraat Accountants is er voor fiscaal en juridisch advies aan directeuren, grootaandeelhouders en ondernemers, voor advies over fiscale optimalisatie van elke denkbare rechtsvorm en over financiering, waardebepaling en vermogensplanning. Accuraat Accountants is er ook voor advies bij uitbreiding of sanering van uw bedrijf.

Agenda

Ledenbijeenkomst IKVO: bedrijfsbezoek

donderdag 10 oktober

Bedrijfsbezoek

Volledige agenda