Donderdag 17 januari vond de nieuwjaarsbijeenkomst van de IKVO plaats

Geplaatst op

Donderdag 17 januari vond de nieuwjaarsbijeenkomst van de IKVO plaats bij Het Punt in Vroomshoop.

De opkomst was goed. Bijna 50 leden waren aanwezig. Na de ontvangst met koffie werd iedereen naar het theater gedirigeerd.  Daar zorgde de openingsspeech van voorzitter Wim Sturris voor de nodige hilariteit. Gekleed in een geel hesje gaf Wim ons een overzicht van het afgelopen jaar en de verwachtingen voor het komende jaar.

Daarna nam wethouder Martha van Abbema namens de gemeente Twenterand het woord, waarmee het formele gedeelte werd afgesloten.

Jan-Henk Bouman van Fountainheads verzorgde vervolgens voor ons een zeer verontrustende wake-up call. Van begin tot eind boeiend. 50 ondernemers werden geïnspireerd. Wat een goed verhaal en het enthousiasme waarmee hij dit bracht. Hij waarschuwde ons niet achterover te leunen en te wachten op de dingen die komen gaan. Want de dingen die komen gaan zijn allang bezig. En als je niet oplet wordt je ingehaald door de realiteit. The future is now!

De middag werd afgesloten met een netwerkborrel en een heerlijk buffet verzorgd door de medewerkers van Het Punt.

Agenda

Geen vergadering gepland op het moment.

Volledige agenda