Woensdag 10 april stond het gezamenlijke evenement van de IKVO en de BBV op het programma.

Geplaatst op

Woensdag 10 april stond het gezamenlijke evenement van de IKVO en de BBV op het programma. Dit jaar is VDL Enabling Technologies te Almelo ’s middags bezocht. VDL Almelo is onderdeel van het familiebedrijf met wereldwijd in totaal 17.000 medewerkers.

In Almelo werken ongeveer 600 mensen en die zorgen zowel voor engineering als productie van hightech apparatuur voor klanten in de medische, aerospace, solar en semiconductor industrie.

Na een algemene bedrijfspresentatie werd in kleine groepjes de productie bezocht.

VDL beschikt over een zeer geavanceerd machinepark, opgesteld in zowel een standaard machinefabriek zoals iedereen die wel kent met veel metaalkrullen en boorolie tot cleanrooms van de hoogste graad waar we alleen vanaf de buitenzijde de productie konden bewonderen. Indrukwekkend wat voor een kennis, kunde en productiemiddelen binnen dit bedrijf aanwezig is.

De rondleiding werd afgesloten in de bedrijfskantine van VDL. Onder het genot van een borrel en een hapje werden de opgedane indrukken uitgewisseld met elkaar.

Restaurant Ledeboer

De dag werd afgesloten met een 5-gangen vorkjesdiner bij restaurant Ledeboer in Almelo. Dit restaurant, inmiddels bekroond met een Bib Gourmand, is gevestigd in een oud bankgebouw met zelfs beneden nog een oude kluis.

Agenda

Geen vergadering gepland op het moment.

Volledige agenda