Ledenbijeenkomst: donderdag 10 oktober, 15.15 uur

Wanneer: donderdag 10 oktober, 15.15 uur

Waar: Innovi, Afrikalaan 5 Vroomshoop

Wat: Formeel gedeelte met toelichting op activiteiten en actualiteiten, Presentatie en rondleiding door het bedrijf door Gerrit Visser (Innovi), Borrelen, buffet en netwerken

Innovi is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf gericht op milieuvriendelijke reinigingsoplossingen, namelijk droogijsstralen en stoomreiniging. Hun missie is om met droogijs- en stoomtechnologie bedrijven te voorzien van effectieve, milieuvriendelijke en kwalitatief goede reinigingsoplossingen. Voor meer informatie zie: www.innovibv.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda