Schildersbedrijf Leeuw&Bouwhuis

Schildersbedrijf Leeuw&Bouwhuis is al een 90 jaar actief in de regio van Vroomshoop. Wat vroeger Schildersbedrijf J.H Leeuw en zoon was, gevestigd aan de Noorderweg te Vroomshoop, werd in het jaar 2000 Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis.
Na jaren aan de Noorderweg te hebben gezeten zijn wij in 2005 verhuisd naar het nieuwe “Bedrijvenpark Oost” aan de Aziëlaan 5 b-c te Vroomshoop. Vanuit onze nieuwe vestiging werken wij voor het grootste deel voor de particuliere klanten, maar ook zeker voor woningbouwverenigingen, stichtingen, bedrijven, scholengemeenschappen, rijksoverheids instellingen enz. Al met al een bedrijf met de nodige ervaring over de volle breedte van het schildersvak.

Sinds het AF-erkend keurmerk in het leven is geroepen maken wij hier al deel van uit. Voor u als consument een extra zekerheid dat uw onderhoudswerk in alle opzichten beter uit de verf komt! Met dit keurmerk bent u gegarandeerd van extra professionaliteit, van de eerste voorbespreking tot de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. De garantievoorwaarden zijn duidelijk: minimaal twee jaar op het buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk.

De specifieke voordelen van een AF-erkende schilder op een rij

  • Gedegen advies over kleuren en materialen
  • Uitsluiten toepassing van professionele verfsystemen
  • Minimaal twee jaar garantie op buitenwerk en vier jaar op binnenwerk
  • U kunt een beroep doen op de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken
  • U kunt een beroep doen op de nakomingsgarantie van de STicht AF-Erkenningsregeling.

U ziet het, wanneer wij onderhoudswerkzaamheden voor u verrichten bent u verzekerd van vakmanschap!

Contactgegevens
Dhr. K. Bouwhuis
Azielaan 5 b-c
7681 NC Vroomshoop
T: 0546-642624
M: 06-29287845
E: info@leeuwbouwhuis.nl