Schildersbedrijf Leeuw&Bouwhuis

Schildersbedrijf Leeuw&Bouwhuis is al een 90 jaar actief in de regio van Vroomshoop. Wat vroeger Schildersbedrijf J.H Leeuw en zoon was, gevestigd aan de Noorderweg te Vroomshoop, werd in het jaar 2000 Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis.
Na jaren aan de Noorderweg te hebben gezeten zijn wij in 2005 verhuisd naar het nieuwe “Bedrijvenpark Oost” aan de Aziëlaan 5 b-c te Vroomshoop. Vanuit onze nieuwe vestiging werken wij voor het grootste deel voor de particuliere klanten, maar ook zeker voor woningbouwverenigingen, stichtingen, bedrijven, scholengemeenschappen, rijksoverheids instellingen enz. Al met al een bedrijf met de nodige ervaring over de volle breedte van het schildersvak.

Sinds het AF-erkend keurmerk in het leven is geroepen maken wij hier al deel van uit. Voor u als consument een extra zekerheid dat uw onderhoudswerk in alle opzichten beter uit de verf komt! Met dit keurmerk bent u gegarandeerd van extra professionaliteit, van de eerste voorbespreking tot de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing, en op een professionele uitvoering met hoogwaardige verfsystemen. De garantievoorwaarden zijn duidelijk: minimaal twee jaar op het buitenwerk en maximaal vier jaar op het binnenwerk.

De specifieke voordelen van een AF-erkende schilder op een rij

  • Gedegen advies over kleuren en materialen
  • Uitsluiten toepassing van professionele verfsystemen
  • Minimaal twee jaar garantie op buitenwerk en vier jaar op binnenwerk
  • U kunt een beroep doen op de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken
  • U kunt een beroep doen op de nakomingsgarantie van de STicht AF-Erkenningsregeling.

U ziet het, wanneer wij onderhoudswerkzaamheden voor u verrichten bent u verzekerd van vakmanschap!

Contactgegevens
Dhr. K. Bouwhuis
Azielaan 5 b-c
7681 NC Vroomshoop
T: 0546-642624
M: 06-29287845
E: info@leeuwbouwhuis.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda