Bij Saartje

Men vraagt ons vaak hoe we voor onze lunchroom op de naam Bij Saartje zijn gekomen. We leggen dan uit dat het vooral het gevoel is dat Bij Saartje bij ons oproept. Wij dachten direct aan dat opgeschonken kopje koffie aan de keukentafel, bij de potkachel, gezellig en lekker warm, met een eigengebakken koekje uit de trommel, rood-wit geblokt tafelkleed, boerenbont servies, en maar keuvelen over, ja, over wat eigenlijk. Kortom, die goeie ouwe tijd met ouderwetse gezelligheid, soms bij het kneuterige af.

PanoramaBijSaartje1Het is precies wat u bij ons mag verwachten. Eigen gebakken appeltaart op de kaart, een boerenomelet, een broodje kaas, en een warm bakkie koffie in een ongedwongen sfeer.

Laat u niet in de war brengen door het industrieterrein waarop onze lunchroom is gevestigd (nee, u zou het daar niet zo 1-2-3 verwachten), parkeer gewoon de auto of de fiets, ga de bedrijfshal binnen, en laat u bij binnenkomst verrassen. Graag tot ziens!

Contactgegevens
Mevrouw M. Verburg
De Sluis 8
7681 KB Vroomshoop
T: (0546) 644 481
E: info@lunchroombijsaartje.nl
W: www.lunchroombijsaartje.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda