Accuraat

Accuraat Accountants is een regionaal opererend, onafhankelijk accountantskantoor met vier vestigingen en 17 medewerkers. Onze individuele benadering en persoonlijke betrokkenheid vormen de basis voor onze dienstverlening. Wij luisteren naar u en denken met u mee. Uw belangen zijn ons uitgangspunt. Onze medewerkers beschikken over gedegen kennis van de wet- en regelgeving en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches. Ook uw loonadministratie verzorgen wij graag voor u.

accuraat_ekkel
Dhr. L. Ekkel
accuraat_remmelink
Dhr. W.C. Remmelink

Dhr. L. Ekkel
Brinkstraat 5
7683 BM Den Ham
Telefoon: 0546-67 26 48
Fax: 0546-67 24 45
www.accuraat.com
denham@accuraat.com

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda