Bloemendal’s Arbo-Adviesburo

Bloemendal Arbo-Adviesburo uit Vroomshoop adviseert, traint en begeleidt organisaties en hun medewerkers al 21 jaar op het gebied van arbeidsveiligheid. Middels de website: www.bhvaed.nl verkoopt Bloemendal bovendien veiligheidsproducten. Het brengt daarmee veiligheid binnen handbereik voor elke organisatie.

Daarnaast is Bloemendal Arbo-Adviesburo een opleidingsinstituut geaccrediteerd door de Nederlandse ReanimatieRaad, Het Oranje Kruis, CBR / code 95, V&V Kwaliteitsregister, STOOF Sectorplan. Wij trainen zowel de provider als de instructeur. Wij trainen daadkracht.

Jolande Bloemendal
Zwolsekanaal 35
7681 EC Vroomshoop
Telefoon: 0546 – 64 64 14

www.bhvaed.nl.nl
info@bhvaed.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda