Gebr. Kleinjan

Bouwen zit ons in het bloed. We doen het al sinds 1873 en we doen het elke dag met plezier. Dat zal ook te maken hebben met de cultuur van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen die vaak al lange tijd bij ons werken. Samen zijn we gewend om de lat hoog te leggen. Zowel wat de organisatie- en bouwkwaliteit als wat de service aan onze klanten betreft. Herkenbare, hoge kwaliteit leveren binnen de doelstellingen en het budget van de opdrachtgever: dat is onze drijfveer. Het heeft ons gemaakt tot wat we zijn. Een modern bouwbedrijf met een platte organisatie, een nuchtere mentaliteit, korte lijnen en een open cultuur. Met aandacht voor u als klant, uw wensen en uw belangen. In alle fasen duidelijk in wat we zeggen en wat we doen. Met afspraken die we nakomen.

gebr.kleinjan_HH.kleinjan gebr.kleinjan_AG.kleinjan

Dhr. A.G. Kleinjan
Kruimersweg 7
7688 RH Daarle
Telefoon: 0546-697246
Fax: 0546-697515
www.gebrkleinjan.nl
info@gebrkleinjan.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda