Colpro B.V.

Colpro Vroomshoop
Colpro ontwikkelt, fabriceert en monteert sandwichpanelen, plaatwerken van zowel RVS, gelakt staal, aluminium of aluminiumcomposiet voor verschillende gebruiksdoeleinden zoals gevelbekleding, cleanrooms, koel- & vriesruimten. Ook is Colpro actief als toeleverancier en kunnen we Alucobond of Reynobond frezen. Colpro timmert inmiddels al 25 jaar aan de weg en geniet een sterke reputatie als betrouwbare en deskundige partner.

Flexibel en voordelig
De kracht van Colpro schuilt onder meer in het feit dat het vier disciplines onder één dak heeft: engineering, productie, montage én toelevering. De vakmensen van Colpro beheersen het hele traject van idee en ontwikkeling tot en met realisatie en montage. Dat komt de kwaliteit en efficiency natuurlijk ten goede. Bovendien beschikt Colpro over een uitgebreid en geavanceerd machinepark. Elke order wordt met de meest geschikte machine(s) uitgevoerd, wat ook weer van belang is voor de afwerking en montage. Daardoor kan Colpro flexibel en concurrerend produceren.

Inventief en verrassend
Colpro beschikt over jarenlange ervaring en een enorme schat aan materiaalkennis. Ze denken met klanten mee en leven zich in in uw wensen en eisen. Vervolgens komen ze met oplossingen die verrassen door hun inventiviteit, uitstraling, efficiency en kwaliteit. Projecten die technisch of financieel niet haalbaar lijken, worden met de inbreng van Colpro een stuk makkelijker realiseerbaar. Neemt u gerust de proef op de som en neem contact met ons op!

Contactgegevens
Dhr. R.Hudepohl
Colpro B.V.
Afrikalaan 2
7681 ND Vroomshoop
Tel. 0031 (0)546 – 642428
Fax 0031 (0)546 – 644405
info@colpro.nl