DAC Electric

DAC Electric B.V. is gespecialiseerd in het leveren van speciale elektrische roterende machines en aandrijvingen. Sinds 2003 wordt vanuit Vroomshoop de pre-engineering, marketing, verkoop en projectbegeleiding uitgevoerd.
De productie wordt veelal uitgevoerd bij Tsjechische partner fabrikanten.
DAC Electric is wereldwijd actief in (petro)chemische industrie, maritieme sector en waterwereld (gemalen).

Tevens zijn wij officieel dealer en voorraadhouder van SIEMENS elektromotoren, tandwielkasten, reductoren en koppelingen voor de (regionale) machinebouw en eindgebruikers. Bijzondere aandrijftechnische projecten in binnen- en buiten-land dragen het stempel van dit familie bedrijf.

De Sluis 37
7681 KA Vroomshoop
T: 0546-660 660
info.nl@dac-electric.com
www.dac-electric.com

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda