De Groot Vroomshoop B.V.

De Groot Vroomshoop Groep is een vitaal onderdeel van VolkerWessels. Het bedrijf bestaat 90 jaar. Momenteel werken er zo’n 210 vakmensen.
Zij bouwen permanente en semipermanente huisvesting voor het onderwijs, de gezondheidszorg en bedrijven, vanuit hun eigen ontwikkelde IFD bouwsysteem; Industrieel, Flexibel, Demontabel en Duurzaam. Daarnaast is De Groot Vroomshoop zeer actief op het gebied van houtskeletbouw met name in duurzame en energiezuinige woonconcepten (o.a. passiefhuis). Ook is zij marktleider voor prefab houten bergingen, prefab dak- en gevelelementen en toonaangevend in gelijmde houtconstructies.

  • De Groot Vroomshoop Groep B.V. heeft drie dochterondernemingen, namelijk:
  • Groot Vroomshoop Bouwsystemen B.V.
  • De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V.
  • De Groot Vroomshoop Gelijmde Houtconstructies B.V.

Dhr. W. Sturris
Postbus 31
7680 AA Vroomshoop
Telefoon: 0546 – 66 63 33
Fax: 0546 – 66 64 44
www.degrootvroomshoop.nl
info@degrootvroomshoop.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda