De Jong & Laan

Bij de Jong & Laan werken specialisten op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel & salaris, corporate finance, bedrijfsadvies, detachering, subsidieadvies en pensioensadvies. We hebben bewust gekozen voor een organisatievorm met regionale kantoren die goed verankerd zijn in de lokale culturen en netwerken. We zijn dichtbij, spreken de taal en weten wat er speelt. Uit ervaring weten wij dat advies in het mkb zakelijk, inzichtelijk, maar ook uitvoerbaar moet zijn. Onze klanten willen vakkundige ondersteuning en deskundig advies waar ze direct mee aan de slag kunnen. Wat u aan onze ondernemende accountants heeft? Bel 0546-564545 en we praten verder.

Edwin Slot
Postbus 83
7670 AB Vriezenveen
Telefoon: 0546 – 564 545
Fax: 0546 – 565 005
www.jonglaan.nl
vriezenveen@jonglaan.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda