Direct ICT

Direct ICT werd in 2004 opgericht door eigenaar Harjo Kompagnie. Sinds de start zijn we uitgegroeid naar een BV waarin we ons dagelijks met negen professionele, enthousiaste mensen inzetten voor al onze klanten. In 2013 zijn we verhuisd naar ons nieuwe locatie aan de Kroezenhoek in Den Ham. Vanuit deze locatie bedienen we klanten door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Wie zijn wij? Wij zijn: enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonse mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral gewone mensen (soms een beetje technisch, maar dat is alleen maar in uw voordeel)….Daarom bieden wij niet een technische oplossing, maar bieden wij alleen maar een technisch werkbare oplossing. En dat voor al uw: AUTOMATISERING, INTERNETDIENSTEN, TELECOM en BUSINESS SOFTWARE.

Ook eens kennismaken met Direct ICT? Graag! U bent van harte welkom!

harjo

Harjo Kompagnie

Direct ICT BV
Kroezenhoek 5
7683 CA DEN HAM
Tel. 0546-641144
www.directict.nl
info@directict.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda