Formido Vroomshoop

Formido Vroomshoop is al 30 jaar dé lokale doe-het-zelf specialist die je verrast met inspirerende decoratie artikelen, voordeelacties en merkproducten van hoge kwaliteit. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing kom je daarom naar de Formido. Formido kent een assortiment van meer dan 35.000 doe-het-zelf artikelen onder één dak, compleet en overzichtelijk gepresenteerd die scherp zijn geprijsd. Een bouwmarkt waar niet alleen de beginnende, maar ook de gevorderde doe-het-zelver en ZZP-er alles vindt om zijn klus te klaren, voorzien van deskundig advies.
Ben je niet in de gelegenheid om tijdens onze ruime openingstijden naar onze bouwmarkt te komen? Ga dan naar formido.nl/vroomshoop en bestel nu ook meer dan 10.000 artikelen eenvoudig & snel online.

Contactgegevens:
Formido Vroomshoop
Amerikalaan 1
7681NB Vroomshoop
Tel.: 0546-641184
E: info@formido-vroomshoop.nl
www.formido.nl/vroomshoop

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda