Foto Konijnenberg

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Zij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen.

Kenners Kiezen Konijnenberg
Foto Konijnenberg is al sinds 1974 de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. In de winkels in Den Ham (Nederland) en Turnhout (België) bieden zij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Het complete aanbod is ook verkrijgbaar via onze webshop www.fotokonijnenberg.nl.

Ongeëvenaarde productkennis en ervaring
Wat Foto Konijnenberg in de markt onderscheidt – naast het enorme productaanbod – is om te beginnen een ongeëvenaarde hoeveelheid productkennis en praktische ervaring. Hun verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk enthousiaste foto- en videoliefhebbers die hun vak op de voet volgen en dus precies weten waarover ze praten.

Zo bent u als klant altijd verzekerd van een advies dat perfect aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Bovendien organiseren zij regelmatig seminars, themadagen en andere boeiende bijeenkomsten waar u kunt kennismaken met de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Veel aandacht voor service
Anders dan vele aanbieders die hun producten en diensten uitsluitend via internet aan de man brengen, besteedt Foto Konijnenberg van oudsher zeer veel aandacht aan de kwaliteit van de service. In nauwe samenwerking met producenten en leveranciers doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat u jarenlang zorgeloos van uw aankopen kunt genieten.

Daarom bieden ze standaard maar liefst 2 jaar garantie op alle artikelen die u bij hen koopt en heeft u bovendien de mogelijkheid deze garantie met nog eens 2 jaar uit te breiden: Het 2 + 2 jaar Garantieplan.

Altijd scherp geprijsd
Een laatste – maar zeker niet onbelangrijke – succesfactor is de uiterst scherpe prijsstelling die zij hanteren. Bij hen bent u verzekerd van deskundig advies en goede service. Vandaar: kenners kiezen konijnenberg!

Contactgegevens
Foto Konijnenberg BV
Kroezenhoek 8
7683 PM Den Ham (OV)
Nederland
T: 0546 671843
F: 0546 672943
E: info@foto-konijnenberg.nl