Het Punt

Het Punt

Mensen ontmoeten en verbinden, relaties aangaan en verbeteren, kennis maken en kennis opdoen; het kan allemaal in Het Punt. Op deze prachtige locatie komen ondernemerschap, sport, cultuur, welzijn en theater samen onder één dak. Het Punt als multifunctionele, flexibele plek biedt alle apparatuur en faciliteiten om ook van uw bijeenkomst een geslaagde ontmoeting te maken.

Zakelijk & vermakelijk

Het Punt biedt goed gastheerschap en service voor groepen van 5 tot 250 personen. Van vergaderlocaties en incidentele werkruimten tot een goed uitgeruste theaterzaal en de NOC-NSF sportzalen. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het vieren van een jubileum of bedrijfsfeest of een passende locatie voor een beurs of evenement.

Verrassende mogelijkheden
Denk zakelijk ook eens aan een combinatie: een inspirerende ontmoeting met een verrassend programma! Start bijvoorbeeld met een goed verzorgd ontbijt in ons Grand Café, gevolgd door een plenaire sessie in de theaterzaal. Daarna even los komen met een potje teambuilding-volleybal in de sportzaal en brainstormsessies in de kleinere zalen. U sluit de dag af met een informele ontmoeting in ons sportcafé of een spetterend feest in de zaal. Dit is maar één van de mogelijkheden, wij vertellen u graag meer!

Contactpersoon

Gerrit Visser 02

 

 

 

 

Gerrit Visser
Interim-bestuurder
Burg. Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop
T: 0546 70 50 50
M: 06-53 18 27 76
E: g.visser@innovibv.nl
W: www.welkombijhetpunt.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda