Het Punt

Het Punt

Mensen ontmoeten en verbinden, relaties aangaan en verbeteren, kennis maken en kennis opdoen; het kan allemaal in Het Punt. Op deze prachtige locatie komen ondernemerschap, sport, cultuur, welzijn en theater samen onder één dak. Het Punt als multifunctionele, flexibele plek biedt alle apparatuur en faciliteiten om ook van uw bijeenkomst een geslaagde ontmoeting te maken.

Zakelijk & vermakelijk

Het Punt biedt goed gastheerschap en service voor groepen van 5 tot 250 personen. Van vergaderlocaties en incidentele werkruimten tot een goed uitgeruste theaterzaal en de NOC-NSF sportzalen. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het vieren van een jubileum of bedrijfsfeest of een passende locatie voor een beurs of evenement.

Verrassende mogelijkheden
Denk zakelijk ook eens aan een combinatie: een inspirerende ontmoeting met een verrassend programma! Start bijvoorbeeld met een goed verzorgd ontbijt in ons Grand Café, gevolgd door een plenaire sessie in de theaterzaal. Daarna even los komen met een potje teambuilding-volleybal in de sportzaal en brainstormsessies in de kleinere zalen. U sluit de dag af met een informele ontmoeting in ons sportcafé of een spetterend feest in de zaal. Dit is maar één van de mogelijkheden, wij vertellen u graag meer!

Contactpersoon

Gerrit Visser 02

 

 

 

 

Gerrit Visser
Interim-bestuurder
Burg. Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop
T: 0546 70 50 50
M: 06-53 18 27 76
E: g.visser@innovibv.nl
W: www.welkombijhetpunt.nl