Houtplus

HOUT+ is leverancier van houten producten en elementen op maat. U kunt bij ons terecht voor kant-en-klaar bewerkte producten en compleet afgewerkte halffabricaten die direct te verwerken zijn.

HOUT+ profileert zich als een specialist bij uitstek op gebied van bewerkingen en toepassingen van hout richting afnemers en voorschrijvende instanties.

Met een vakkundig team, beleveren we de klanten met producten en beantwoorden we vragen over hout- en houttoepassingen in combinatie met de benodigde bewerkingen. Met de beschikking over een modern machinepark op gebied van coaten en bewerken, leveren we alle producten onder KOMO en is FSC en PEFC gecertificeerd.

Schutsluis 7a
7681 KG Vroomshoop
T: 0546 660 650
F: 0546 641 060
E: info@houtplus.nl

 

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda