Notaris Endendijk

Ondernemers willen een notaris die de zaken zo vastlegt, dat het belang van het bedrijf het best is gediend. Voor dat resultaat moet de notaris vanuit zijn eigen professionaliteit meedenken met u en uw andere adviseurs. Bij Notariskantoor Endendijk Koene vindt u die professionals nog steeds in de directe omgeving van uw bedrijf. Wij zitten midden in Den Ham aan de Brinkstraat 1. Ook uw privézaken zijn bij ons in goede handen: uw wensen worden duidelijk op papier gezet en wij leggen alles duidelijk aan u uit. Dan ziet u zelf dat het goed is geregeld.

Uw contactpersoon is Maarten van Denderen

Den Ham
Brinkstraat 1
7683 BM Den Ham
T: 0546 200 025
E: endendijk@notaris-endendijk.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda