Notariskantoor Temmink

Notaris Temmink onderscheidt zich in de dienstverlening van veel andere notariskantoren, dat merkt u vanaf het begin. Klantvriendelijkheid maar ook de degelijkheid, hetgeen u van een notariskantoor mag verwachten, staan bij ons hoog in het vaandel. Zij zijn van mening dat de notaris ministerieplicht heeft op alle gebieden van het notariaat. Dat houdt in dat zij u van dienst moeten zijn als u daarom verzoekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Maatwerk en Vertrouwen
In onze advisering betrekken zij alle aspecten die voor u van belang (kunnen) zijn: zowel op juridisch als fiscaal gebied. Vooral in de behandeling van nalatenschappen zult u dit al gauw bemerken.
Door op een juiste wijze vanuit hun notariskantoor te adviseren worden uw wensen op een juridische wijze verwoord in de akte en aangepast aan de wet. Uw vertrouwen in hun kantoor stellen zij zeer op prijs. Door maatwerk te leveren willen zij de band die zij met u krijgen en/of hebben, in de toekomst behouden en in de toekomst voort zetten.

Efficiënt en snel
Notaris Temmink weet dat u prijs stelt op een vlotte afwikkeling van zaken, zonder concessies te hoeven doen op de kwaliteit van het werk. Notaris Temmink werkt met korte lijnen, vaste contactpersonen en heldere afspraken. Dit zijn bij hun vanzelfsprekendheden.

Honderd procent onafhankelijk
Hun notariskantoor maakt geen deel uit van een samenwerkingsverband. Zij zijn echter altijd bereid om samen te werken met uw adviseur(s). Mocht u vanuit ons een adviseur willen betrekken, dan stellen zij u uiteraard graag ons uitgebreide netwerk van hoogwaardige adviseurs ter beschikking.

Uitstekende kwaliteit voor een redelijk tarief
Zij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening én over het tarief dat zij u in rekening brengen. Als u daar prijs op stelt, ontvangt u van tevoren een duidelijke kostenopgave. Ook hier geldt: duidelijkheid voor alles.

MarieJose_srcset-large

Contactgegevens
Hammerstraat 14
7681 DC Vroomshoop
T: 0546 646787
E: info@notaristemmink.nl
W: www.notaristemmink.nl