Partycentrum de Zandstuve

In een wereld waarin mensen geraakt worden door belevenissen wil Partycentrum de Zandstuve bijdragen aan dat ultieme gevoel. Wij willen graag het verschil maken door altijd net iets meer te geven aan de mensen die voor u en voor ons belangrijk zijn.

Partycentrum de Zandstuve ligt verscholen in het groen, op steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn en Rijssen en beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor grotere en kleine groepen. Iedere zaal biedt volledige privacy, beschikt over een zonnig terras en is uitgerust met moderne faciliteiten. Naast onze sfeervolle zalen beschikken wij over een mooie tuin waarin regelmatig het “jawoord” klinkt.

In onze keuken werken wij uitsluitend met de beste ingrediënten en als het kan uit eigen streek. Vers is bij ons ook echt vers. Alleen op deze manier kunnen wij een continue kwaliteit garanderen. Want wie houd er niet van lekker eten? Liefde gaat wat dat betreft echt door de maag.

Hetzij bij ons of op uw eigen locatie, samen met ons team van enthousiaste medewerkers zijn wij voortdurend opzoek naar vernieuwing en naar creatieve oplossingen om van uw bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest een spraakmakend en onvergetelijk evenement te maken. 100% volgens afspraak en volgens uw wensen!

“A’j komt zu’jt good hem” zo luidt ons slogan, al bijna 30 jaar!

Contactgegevens
Dhr. J. Blekkenhorst
Dennenweg 11
7683 RS Den Ham
T:+31 (0) 546 671650
F:+31 (0) 546 458303
E:info@dezandstuve.nl