Klaas Harms

Schoonmaken is een vak, schoonmaakbedrijf Klaas Harms uit Vroomshoop verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet zijn kreten die bij ons schoonmaakbedrijf erg belangrijk zijn. Daarop kunnen onze opdrachtgevers blind vertrouwen en dat doen ze dan ook: zakelijke en particuliere klanten beamen ons motto van harte. Want ook zij zeggen… dat wij de schoonste zijn!

Met ruim 200 medewerkers is schoonmaakbedrijf Klaas Harms inmiddels een begrip in Oost-Nederland en omstreken. Voor veel bedrijven en particulieren in Oost-Nederland mogen wij onder andere de glasbewassing en het schoonmaken van de panden verzorgen.

Sinds de start in 1985 heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Onze medewerkers maken schoon in kantoren, verkeersruimten, publieke ruimten, fabrieken, scholen en overheidspanden in heel Oost-Nederland. Regelmatige scholing staat garant voor kwalitatief vakwerk. Schoonmaakbedrijf Klaas Harms besteedt veel aandacht aan de kennis van haar medewerkers zodat ze altijd op de hoogte blijven van de jongste ontwikkelingen en technieken. Schoonmaken, glasbewassing en onderhoud van natuurstenen vloeren zijn enkele voorbeelden van het brede dienstenpakket van ons schoonmaakbedrijf.

Bij schoonmaakbedrijf Klaas Harms is aandacht voor de klant een groot goed, zij doen er alles aan om op de wensen en behoeften van de klant in te springen. Bij een calamiteit als onder andere wateroverlast biedt men een totaalpakket met vergaande service. Bovendien zijn we ISO-9001:2000 en VCA gecertificeerd. Daarnaast hebben wij onlangs de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Deze code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen en respectvol omgaan met elkaar tegen een realistische prijsstelling. Al onze opdrachtgevers zullen worden uitgedaagd deze Code te ondertekenen om zo samen de Code uit te dragen.

Contactpersoon:
klaasharms_0
Klaas Harms
Algemeen directeur

Contactgegevens

Bezoekadres
Amerikalaan 2
7681 NB  Vroomshoop

Postadres
Postbus 110
7680 AC  Vroomshoop

T: 0546 – 641035
F: 0546 – 645839
E: info@deschoonste.nl

 

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda