Sickman Personenvervoer

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Sickman. Niet voor niets waren waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland dat het Keurmerk Touringcarbedrijf mocht voeren. De Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf heeft als doel het personenvervoer in Nederland tot het maximaal haalbare niveau te tillen. Om als busbedrijf het Keurmerk te halen en te behouden moet men aan een aantal strenge criteria voldoen, zowel op het gebied van opleidingen, onderhoud en naleving van de CAO en de rij- & rusttijden.

Ons moderne wagenpark bestaat uit 8 touringcars, variërend van een 32-persoons VIP-touringcar tot 78-persoons dubbeldekker. Allemaal voorzien van airconditioning, een machine voor warme dranken, een koelkast, een toilet, een video-installatie, een DVD-speler en een radio en CD-speler. Bovendien hebben wij ook een touringcar uitgerust met een rolstoellift.

De VIP touringcar is een luxe touringcar voorzien van een halfronde achterbank, extra tafels, airconditioning, dvd-speler, koelkast en een systeem voor warme dranken. Onze prachtige dubbeldekker is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor grote groepen die graag samen gezellig in 1 bus vervoerd willen worden. De rolstoeltouringcar is voorzien van een rolstoellift, hiermee kunnen de mindervalide mensen die afhankelijk zijn van hun rolstoel (of slecht ter been zijn) op comfortabele wijze aan boord worden gebracht.
Onze jarenlange ervaring, betrouwbaarheid, goede contacten, vriendelijke en professionele chauffeurs staan garant voor een geslaagd uitstapje.

Graag bieden wij meer dan alleen het vervoer.
Ons aanbod van volledig verzorgde ALL-IN dagtochten, concertvervoer, sportwedstrijden, en meerdaagse trips naar binnen- en buitenland ontbreken niet in het programma.

Waarin onderscheiden wij ons van de ‘reguliere’dagtours?
Tijdens de eigen georganiseerde, ALL-IN tours inclusief dagprogramma is er begeleiding/reisleiding aanwezig *. Dit wordt door heel veel mensen als zeer prettig ervaren.

Gedurende de rit van de volledige georganiseerde tours worden onze gasten op hun wenken bediend. Op de heenweg wordt er koffie of thee met wat lekkers rondgebracht en op de terugweg zijn een drankje en hapjes inbegrepen.
Ons aanbod en onze prijzen zijn ALL-IN tarieven, dit betekent dat alles is inbegrepen, eventueel van toepassing entree, lunch of diner, rondleidingen, verzorging aan boord en u betaald geen extra reserveringskosten.
De voorbereidingen voor, eigen georganiseerde, meerdaagse tochten zijn ook in volle gang.

* Dit is niet van toepassing bij het brengen en halen van een groep naar en van een beurs, voorstelling of andere uitjes waar geen programma van toepassing is.