Springendal

Verfrissend anders!

Meer dan 125 jaar vakmanschap op het gebied van professionele textielreiniging en textielverzorging, dát is waar wij trots op zijn. Springendal stomerij en wasserij richt zich op met name op het verzorgingshuis, het verpleeghuis, de ziekenhuiszorg en de GGZ-instelling.

Wij zijn trots op de professionele inrichting van onze wasserij. Wij zijn verfrissend anders en daardoor marktleider in het verwerken van wasgoed van verzorgingshuizen.

Wij spelen in op de behoefte van de zorg door onze 24 uursservice, ons systeem van online linnenverhuur en onze specialisatie in persoonsgebonden goed. Het wasgoed van uw instelling verwerken wij op basis van onze unieke vuil-schoonmethodiek.

Springendal Ootmarsum is gelegen aan de Springendalse beek in het gelijknamige natuurgebied. Door onze milieuvriendelijke manier van wassen en de zorg voor de natuur, vormt Springendal een eenheid met haar omgeving. Deze natuurvriendelijke manier van wassen passen wij ook toe in onze vestiging in Vroomshoop.
Vanzelfsprekend beschikt Springendal over het gecertificeerd kwaliteitssysteem van Certex, het RABC hygiënecertificaat en voldoet ons huurlinnen aan normen als de NEN 750. Uw wasgoed is daardoor in professionele handen.

Zo eenvoudig kan wassen zijn!

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda