Springendal

Verfrissend anders!

Meer dan 125 jaar vakmanschap op het gebied van professionele textielreiniging en textielverzorging, dát is waar wij trots op zijn. Springendal stomerij en wasserij richt zich op met name op het verzorgingshuis, het verpleeghuis, de ziekenhuiszorg en de GGZ-instelling.

Wij zijn trots op de professionele inrichting van onze wasserij. Wij zijn verfrissend anders en daardoor marktleider in het verwerken van wasgoed van verzorgingshuizen.

Wij spelen in op de behoefte van de zorg door onze 24 uursservice, ons systeem van online linnenverhuur en onze specialisatie in persoonsgebonden goed. Het wasgoed van uw instelling verwerken wij op basis van onze unieke vuil-schoonmethodiek.

Springendal Ootmarsum is gelegen aan de Springendalse beek in het gelijknamige natuurgebied. Door onze milieuvriendelijke manier van wassen en de zorg voor de natuur, vormt Springendal een eenheid met haar omgeving. Deze natuurvriendelijke manier van wassen passen wij ook toe in onze vestiging in Vroomshoop.
Vanzelfsprekend beschikt Springendal over het gecertificeerd kwaliteitssysteem van Certex, het RABC hygiënecertificaat en voldoet ons huurlinnen aan normen als de NEN 750. Uw wasgoed is daardoor in professionele handen.

Zo eenvoudig kan wassen zijn!