Vosbouw

Gedreven door de wil om een kwalitatief goed product te leveren startte Gerrit Vos in 1986 met de onderneming. Het bedrijf, dat inmiddels is overgenomen door Herdi Vos, kenmerkt zich nog steeds door de vele ervaring en enthousiasme. Een team van ervaren en betrouwbare vakmensen en onderaannemers bouwt met precisie en vakmanschap aan uw project, of dat nu een winkelpand, een complete woning, een stal, een garage of woningaanpassing betreft. Vosbouw is als bouwbedrijf aangesloten bij Bouwend Nederland.

Contactgegevens
Linderflier 55
7681 ZK Vroomshoop
T: 0546 – 64 13 97
M: 06 – 51 20 51 63
E: info@vosbouw.nl
W: www.vosbouw.nl

Agenda

Informatiebijeenkomst met ontbijt: Thema: “Verduurzamen bedrijventerreinen & Informatieplicht Energiewet

woensdag 6 november (08:00)

Het Punt Vroomshoop

Energiebesparende maatregelen leveren doorgaans financiële en maatschappelijke winst op. Maar bedrijven en instellingen zijn volgens de Wet milieubeheer ook verplicht om ze te nemen. Het gaat hierbij om de zogenoemde energiebesparingsplicht.
De IKVO wil haar leden hier graag bij helpen. Dit doen wij samen met de gemeente Twenterand, de provincie Overijssel en de Omgevingsdienst Twente.
Tijdens deze bijeenkomst willen we u informeren over de doelen die gesteld zijn door de provincie en de gemeente, de rol van de omgevingsdienst Twente en hoe het gespecialiseerde bureau Duvast ons kan helpen met energiebesparing.

Naast het wettelijke belang kan energiebesparing onze bedrijven ook helpen een concurrentiële voorsprong op te bouwen. Mekufa (IKVO-lid) kan u daar uitgebreid over vertellen omdat zij al belangrijke stappen hebben gezet richting energiebesparing en dit voor hun bedrijfsvoering van groot belang is.

Het programma van de bijeenkomst:


1. Opening en welkom door de voorzitter
2. Hoe helpt de overheid en welke rollen vervullen zij
3. “Het belang van energiebesparing voor onze bedrijfsvoering”, voorbeeld uit de praktijk” door Niels Peters van Mekufa
4. Wat kunnen we voor u betekenen, door energiebureau Duvast
5. Mogelijkheid tot vragenstellen en discussie
6. Sluiting

Volledige agenda